Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривен узрок смрти СЛАВНОГ РЕПЕРА: Ово постаје главни проблем у Америци, и у индустрији забаве

Кулио је био један од водећих репера 90тих, а многима је добро познат његов хит ''Гангста'с парадисе'' као и препознатљива фризура

1680855626_profimedia-0744788097-Coolio.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Коначно је отркивен узорк смрти, преноси ТМЗ, од које је репер Кулио преминуо крајем прошле године, у 59.години. Наиме, у питању је пошаст која наставља да узима не само познате из индустрије завбаве, већ и велики део популације у Америци, у питању је недозвољена супстанца- фентанил.
Портпарол реперове породице потврдио је ову вест, а поред фентанила, он је такође имао трагове хероина и метамфетина у свом организму.
Истражитељи су утврдили да је Кулиов тежак облик астме и вишедеценијска употреба цигарета, такође допринела  неспособности организма да се избори. Репер је иза себе оставио седморо деце.


Да подсетимо, Кулио је пронађен мртав у кући свога пријатеља у Лос анђелесу, у септембру 2022. У то време, сумњало се да је доживео срчани застој. Извори из полиције су тада саопштили да на лицу места није пронађена дрога или било шта сумњиво.

Свет је потресла вест о Кулијевој смрти, посебно његовог блиског пријатеља Ванила Ајса, који је последњи пут наступао са њим само неколико дана пре његове смрти.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas