· · Коментари: 0
ПОГОДИ КО ЈЕ

ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ГА? Овај дечачић данас је један од НАЈПОЗНАТИЈИХ СРПСКИХ ГЛУМАЦА за којим жене уздишу! (ФОТО)

Дечак са слике постао је један од најтраженијих и најпожељнијих глумаца у Европи

1597135587_bikovic.jpg
Фото: Instagram printscreen/srpski.glumci

Он је један од најауктелнијих младих глумаца данашњице. Рођен је 13. јануара 1988. године у Београду. Има 16 година старијег брата Михаила,  игумана Манастира Јовања.

Прочитајте још: ЗА СРБЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА! У овом хотелу деца бораве БЕСПЛАТНО, а добија се и ПОСЕБАН ПОПУСТ (ФОТО)

Прочитајте још: СВИ ЈЕ ПАМТИМО ПО КИКИЦАМА И ПЕГИЦАМА НА ЛИЦУ: Ево како изгледа Пипи Дуга Чарапа пола века касније (ФОТО)

Дете је разведених родитеља, а отац му живи у Немачкој. Завршио је четрнаесту београдску гимназију, говори српски, енглески и руски језик. Дипломирао је на Факултету драмских уметности у класи Драгана Петровића заједно са Нином Јанковић, Јелисаветом Орашанин, Тамаром Драгичевић, Ањом Алач.

Прву запажену улогу остварио у телевизијској серији Стижу долари, где је играо Небојшу, улога му је донела велику популарност. Такође, играо је и у серији "Бела лађа", а срца публике освојио улогом Тиркета у филму "Монтевидео, Бог те видео".

Фото: YоуТубе Принтсцреен/РТС

Овај талентовани и млади глумац освојио је и руско тржиште, где је 2014. године запао за око славном руском режисеру Никити Михалкову, који му је додели улогу у филму "Срчани удар". Након тога, његова популарност нагло расте у Русији, где добија многе запажене улоге у серијама и филмовима, међу којима су: "Дукхлесс", "Лед", "Мифy", "Хотел Елеон" и многи други.

У 2019. години појавио се у главној улози филма „Балканска међа“ заснован на истинитим причама. Снима серију и филм "Јужни ветар", која доживљава невероватну популарност, а последње што је снимио у Београду је "Хотел Београд", који је доживео велику популарност. Погађате, у питању је Милош Биковић.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сматрам за своју дужност да подржавам сваки подвиг на пољу српске културе. Поготово када је то подвиг започет у Републици Српској. Верујем да се на тај начин одржава јединствени културни простор и свест нашег народа. Не само да је концепција штампаног часописа нешто што губи битку пред најездом онлине садржаја, већ су часописи где се нешто квалитетно може прочитати заиста ретки. Зато поздрављам и препоручујем Хедонист, чију сам прву насловицу, имао ту част да обележим! Уживајте! Я считаю своим долгом поддерживать родную сербскую культуру, особенно за пределами Сербии. Верю, что таким образом сохраняется наше национальное единство и менталитет народа. Для меня честь появиться на обложке первого номера журнала «Гедонист», который издан в Республике Сербской. Это издание не пошло по пути создания пустого развлекательного контента, а предлагает читателям интеллектуальные содержательные материалы. #милосбиковиц #хедонист #цовер #интервиеw

А пост схаред бy Милос̌ Биковиц́ (@биковиц) он

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.