Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако је говорио Феђа Стојановић: Глумом је почео да се бави са само 12 година, а имао је овај циљ

Данас је све потресла вест о смрти глумца Феђе Стојановића у 73. години.

1620239954_92908_fedjastojanovic514112018_f.jpg
Фото: Н.Ф.
Oglas

Глумом је почео да се бави са само 12 година одигравши улогу у популарном остварењу "Николетина Бурсаћ".

- Почео сам још као дете у групи Бате Миладиновића и мој први глумачки задатак био је у филму "Николетина Бурсаћ" у режији Бранка Бауера. Имао сам дванаестак година - рекао је у једном интервјуу за Новости Феђа Стојановић.

Глумцу није био циљ да постане звезда, али то је некако дошло само, његов таленат је давно препознат и од тада је омиљени глумац многих.

Прочитајте још: Од његове смрти Феђа Стојановић се никада није опоравио: Велика трагедија обележила је живот глумца

- Када сам почео да се бавим глумом циљ ми није био да постанем звезда већ добар глумац. И сад ми приватно смета кад ме људи препознају и заустављају на улици... Један од најдражих комплимената стигао је од редитеља Роберта Ћулија који је неком приликом рекао Мири: "Да ли сте ви слепи, па не знате кога имате у ансамблу?" Ипак, почео сам са мањим улогама и постепено се пењао, што мислим да је добро. Знам колеге које су прерано бачене у први план и прерано изгореле. У почетку сам играо полицајце, оне који доводе главне глумце на сцену. Уосталом, позориште је врло стресна ствар, много је лакше на филму и ТВ. Кад помињемо Ђузу, морам да кажем да је био мој омиљени глумац, много сам га волео и као човека. Зато ми је комплимент свако поређење с њим.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas