Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако је изгледало венчање Мелине и Хариса Џиновића: Сама је дизајнирала венчаницу, а они су им били кумови (ФОТО)

Харис и Мелина Џиновић, један од наших најпознатијих естрадних парова, решили су да ставе тачку на свој брак и да се после 22 године љубави разведу.

1712483495_da89d6463f2ce18882c0a080bc37bd91d4381adc.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје деце, сина Кана и ћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније.

Наиме, они су се венчали 2014. године, након 12 година заједничког живота, а то су учинили далеко од очију јавности. Како је Мелина касније испричала, све се одиграло на иницијативу њене куме Славице Еклстон, бивше супруге власника „Формуле 1″, Бернија Еклстона.

Наиме, Славица је рекла Мелини како ће их она венчати на заједничком летовању које су већ били испланирали, те је све и организовала, а венчање је одржано у Дубровнику на јахти “Малтесе Фалцон“ која спада у најлуксузније на свету.

Харисов кум био је Филип Цептер, његов дугогодишњи пријатељ, а посебно значајно за младенце било је то што су церемонији присуствовала и њихова деца.

Мелина је, како је рекла, венчаницу одабрала спонтано, одлучивши да то буде хаљина коју је она креирала, из колекције 2012. године. Иако је венчање одржано у тајности и далеко од очију јавности, фотографије се могу пронаћи на друштвеним мрежама, а Мелина је за свој изглед добила бројне комплименте.

На слици која се налази у оквиру текста можете видети и тренутак када Мелина ставља Харису бурму на руку, а све то поделила је управо она пре неколико година на свом пословном профилу на Инстаграму.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas