Oglas
· · Komentari: 0

Ovako je izgledalo venčanje Meline i Harisa Džinovića: Sama je dizajnirala venčanicu, a oni su im bili kumovi (FOTO)

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

1712483495_da89d6463f2ce18882c0a080bc37bd91d4381adc.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Naime, oni su se venčali 2014. godine, nakon 12 godina zajedničkog života, a to su učinili daleko od očiju javnosti. Kako je Melina kasnije ispričala, sve se odigralo na inicijativu njene kume Slavice Eklston, bivše supruge vlasnika „Formule 1″, Bernija Eklstona.

Naime, Slavica je rekla Melini kako će ih ona venčati na zajedničkom letovanju koje su već bili isplanirali, te je sve i organizovala, a venčanje je održano u Dubrovniku na jahti “Maltese Falcon“ koja spada u najluksuznije na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

Harisov kum bio je Filip Cepter, njegov dugogodišnji prijatelj, a posebno značajno za mladence bilo je to što su ceremoniji prisustvovala i njihova deca.

Melina je, kako je rekla, venčanicu odabrala spontano, odlučivši da to bude haljina koju je ona kreirala, iz kolekcije 2012. godine. Iako je venčanje održano u tajnosti i daleko od očiju javnosti, fotografije se mogu pronaći na društvenim mrežama, a Melina je za svoj izgled dobila brojne komplimente.

Na slici koja se nalazi u okviru teksta možete videti i trenutak kada Melina stavlja Harisu burmu na ruku, a sve to podelila je upravo ona pre nekoliko godina na svom poslovnom profilu na Instagramu.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas