Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако је принц Вилијам сазнао да Кејт Мидлтон има рак: Његов поступак је пре 3 недеље све зачудио

Емотивна порука принцезе од Велса је вечерас шокирала свет

1711138226_profimedia-0838065002.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Принц Вилијам је прошлог месеца одустао од церемоније одавања почасти свом куму, краљу Константину од Грчке, што је за многе било изненађење, а вечерашње обраћање Кејт Мидлтон је то разјаснило. У то време, палата је открила да он није у могуц́ности да присуствује због личне ствари.

Принцеза од Велса (42) открила је данас да се лечи од рака, који је откривен у постоперативним тестовима везаним за њену абдоминалну операцију 16. јануара.

Краљица Камила (76) је формално предводила британску краљевску породицу у служби, заменивши свог мужа, краља Чарлса, који је такође на лечењу од рака и отказао је вец́ину јавних дужности.

Вилијам је и према поруци Кејт, све време уз њу.

- Имати Вилијама поред себе такође је велики извор утехе. Као и љубав, подршка и доброта коју су многи од вас показали. То нам обоје значи много. Надамо се да ц́ете схватити да нам је, као породици, сада потребно мало времена, простора и приватности док завршим лечење. Мој рад ми је увек доносио дубок осец́ај радости и радујем се што ц́у се вратити када будем могла,  али за сада, морам да се фокусирам на потпуни опоравак -  гласи део поруке Кејт Мидлтон коју је вечера пренела свету.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas