Oglas
· · Komentari: 0

Ovako je princ Vilijam saznao da Kejt Midlton ima rak: NJegov postupak je pre 3 nedelje sve začudio

Emotivna poruka princeze od Velsa je večeras šokirala svet

1711138226_profimedia-0838065002.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Princ Vilijam je prošlog meseca odustao od ceremonije odavanja počasti svom kumu, kralju Konstantinu od Grčke, što je za mnoge bilo iznenađenje, a večerašnje obraćanje Kejt Midlton je to razjasnilo. U to vreme, palata je otkrila da on nije u mogućnosti da prisustvuje zbog lične stvari.

Princeza od Velsa (42) otkrila je danas da se leči od raka, koji je otkriven u postoperativnim testovima vezanim za njenu abdominalnu operaciju 16. januara.

Kraljica Kamila (76) je formalno predvodila britansku kraljevsku porodicu u službi, zamenivši svog muža, kralja Čarlsa, koji je takođe na lečenju od raka i otkazao je većinu javnih dužnosti.

Vilijam je i prema poruci Kejt, sve vreme uz nju.

- Imati Vilijama pored sebe takođe je veliki izvor utehe. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su mnogi od vas pokazali. To nam oboje znači mnogo. Nadamo se da ćete shvatiti da nam je, kao porodici, sada potrebno malo vremena, prostora i privatnosti dok završim lečenje. Moj rad mi je uvek donosio dubok osećaj radosti i radujem se što ću se vratiti kada budem mogla,  ali za sada, moram da se fokusiram na potpuni oporavak -  glasi deo poruke Kejt Midlton koju je večera prenela svetu.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas