Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Овако СТРАНИ МЕДИЈИ пишу о Констракти: "Дефинитивно један од најзанимљивијих учесника"

Констракта је без сумње освојила Европу

1652545585_8ab2165fe6023226f0d811bb89949a3deaed3abf.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Финале највећег музичког такмичења на свету, "Песма Евровизије" одржава се вечерас у италијанском граду Торину од 21 час. Представница Србије имала је један од најзапаженијих наступа током полуфиналне вечери. Интересовање за Констракту велико је у целој Европи, а до сада броји највише прегледа на Јутјубу.

Многи страни медији такође пишу о нашој представници у суперлативу. Њено помињање Меган Маркл на почетку песме дотакло је уши британских медија још када се знало да ће она представљати Србију на великом такмичењу, а еуфорија се сада само наставила.

Прочитајте још: Случајност или не? Ево шта повезује групу Манескин и Констракту на ЕВРОВИЗИЈИ (ВИДЕО)

Тако британски Даилy Маил каже да је "учешц́е Србије на овогодишњем такмичењу за Песму Евровизије постало  вирално на друштвеним мрежама".  Они опсују Констрактин наступ, њен костим и текст који је на српском и латинском за шта кажу да је наишао на "похвале обожавалаца Песме Евровизије".  Потрудили су се да објасне својим читаоцима њено помињање војвоткиње од Сасекса, Меган Маркл и пренели оно што је Констракта до сада објашњавала медијима.

Даилy Маил наводи да су фанови Евровизије оставили коментаре испод видео снимка Констрактиног наступа на Јутјубу тврдећи да ће гласати за њену победу.

Још један британски сајт Цхроницле наводи да је Констракта дефинитивно један од најзанимљивијих учесника овогодишњег такмичења.

Констракта се вечерас Европи представити 24. по реду.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas