Oglas
· · Komentari: 0

Ovako STRANI MEDIJI pišu o Konstrakti: "Definitivno jedan od najzanimljivijih učesnika"

Konstrakta je bez sumnje osvojila Evropu

1652545585_8ab2165fe6023226f0d811bb89949a3deaed3abf.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Finale najvećeg muzičkog takmičenja na svetu, "Pesma Evrovizije" održava se večeras u italijanskom gradu Torinu od 21 čas. Predstavnica Srbije imala je jedan od najzapaženijih nastupa tokom polufinalne večeri. Interesovanje za Konstraktu veliko je u celoj Evropi, a do sada broji najviše pregleda na Jutjubu.

Mnogi strani mediji takođe pišu o našoj predstavnici u superlativu. NJeno pominjanje Megan Markl na početku pesme dotaklo je uši britanskih medija još kada se znalo da će ona predstavljati Srbiju na velikom takmičenju, a euforija se sada samo nastavila.

Pročitajte još: Slučajnost ili ne? Evo šta povezuje grupu Maneskin i Konstraktu na EVROVIZIJI (VIDEO)

Tako britanski Daily Mail kaže da je "učešće Srbije na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije postalo  viralno na društvenim mrežama".  Oni opsuju Konstraktin nastup, njen kostim i tekst koji je na srpskom i latinskom za šta kažu da je naišao na "pohvale obožavalaca Pesme Evrovizije".  Potrudili su se da objasne svojim čitaocima njeno pominjanje vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl i preneli ono što je Konstrakta do sada objašnjavala medijima.

Daily Mail navodi da su fanovi Evrovizije ostavili komentare ispod video snimka Konstraktinog nastupa na Jutjubu tvrdeći da će glasati za njenu pobedu.

Još jedan britanski sajt Chronicle navodi da je Konstrakta definitivno jedan od najzanimljivijih učesnika ovogodišnjeg takmičenja.

Konstrakta se večeras Evropi predstaviti 24. po redu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas