Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Ово је бивша супруга водитеља ЈОВАНА МЕМЕДОВИЋА: Мирјана је права лепотица, а са некадашњим супругом дели исту СТРАСТ (ФОТО)

Познати водитељ са супругом се развео 2014. године

1651339763_memedovic.png
Фото: InstagramScreenShot/jovanmemedovic
Oglas

Славни телевизијски водитељ Јован Мемедовић једно је од омиљених телевизијских лица, велики љубитељ природе и неистражених предела Србије. Осим завидне каријере, иза себе има брак са некадашњом супругом Мирјаном Мемедовић са којом има и двоје деце, Машу и Уроша.

рочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

Иако свој приватни живот никада није излагао јавности, тако и о краху свог брака никада није говорио, иако су медији спекулисали да је узрок свему томе велико одсуство Јована Мемедовића од дома због снимања по терену.

Супруга Јована Мемедовића, Мирјана Мемедовић ипак није остала далеко од очију јавности, бар не када је реч о похвалама које јавност упућује на рачун њеног физичког изгледа. Мирјана се може похвалити изузетном фигуром и природним младоликим изгледом, као и посебним модним стилом.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

Оно што је бившим супружницима заједничко је да и она ужива у природи баш као и њен бивши супруг Јован, са којим има двоје деце Машу и Уроша.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas