· · Коментари: 0

Ово је девојка које ја била са Ђорђем Ђоковићем пре Сашке: Оставила га после ШЕСТ година везе, а каже да је одбила БРАК са њим (ФОТО)

Тијана Ралић је открила због чега је оставила Ђорђа Ђоковића

1663493275_Foto-Printscreen-Instagram-tijanaar-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - тијанаар, Атаимагес.рс

Сашка и Ђорђе Ђоковић су недавно одлучили да стану на "луди камен". Њихова свадба је неколико дана била у жижи домаће јавности, а младенци су се потрудили да свима приреде весеље за памћење.

Међутим, он је пре Сашке имао једну озбиљну везу која је трајала шест година. Њихов однос се завршио јер је она одлучила да стави тачку, а причала је и о томе да је Ђоковић хтео да је ожени, међутим, она је то одбила.

Она је недавно открила непознате детаље о њиховој љубави и то на свом Инстаграм профилу. Њени пратиоци су је питали да ли је истина да је бивши хтео да се венчају, а да она није, те је раскид био неизбежан.

- Истина је да је желео, а ја не, али га нисам због тога оставила - написала је Тијана.

На питање да ли јој је било тешко након раскида, она није крила своје емоције.

- Јој, не питај ме ништа. Мени је било ужасно тешко јер сам се све надала да ће се нешто променити, али када прерастеш особу и однос уопште, не вреди надати се да ће бити боље, тако да пресеци одмах. Свако чекање само отежава и теби, а и особи са којом си у вези - наводи Тијана.

 

Прочитајте још: Верица Ракочевић у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ изгледа никад боље: У овоме је тајна младоликог изгледа наше креаторке

Овај раскид је Ђорђу вероватно тешко пао с обзиром на озбиљне намере које је имао са прелепом Тијаном. Њихова веза очигледно није била довољно јака да би пребродила проблеме, а још једна отежавајућа околност била је што је Тијана студирала у Милану, док је Ђорђе био у Београду.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - тијанааар

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.