Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сашка и Ђорђе Ђоковић се селе у ДУБАИ? Познати пар се одлучио за велики корак - откривен и разлог одласка

Сашка и Ђорђе Ђоковић су, према наводима неких медија, одлучили да своје породично гнездо преселе у Дубаи

1700643158_Foto-Printscreen-Instagram-saskaveselinov.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - саскавеселинов
Oglas

Сашка и Ђорђе Ђоковић су се одлучили за велики корак. Њих двоје ће према наводима медија променити државу становања, а селе се ни мање ни више него у Дубаи.

Модна дизајнерка и бивша водитељка ће се с рођеним братом Новака Ђоковића и сином настанити у Уједињеним Арапским Емиратима због пословних обавеза, а последњих неколико месеци главна преокупација им је да пронађу некретнину која ће одговорити свим њиховим захтевима.

 

- Сашки и Ђорђу је тренутно приоритет да пронађу стан који ће испунити све њихове захтеве. Тамо је мало компликованија процедура око куповине некретнине када сте странац, али је већ све при крају, буквално је питање дана. Највероватније ће се одлучити за један стан који се налази у близини најпознатијих туристичких атракција, а чија је цена око два милиона евра. Он је простран за њих, али има и довољно места уколико им неко од породице или пријатеља дође у посету. Све ће бити, што се каже, као у свили и кадифи. Иако Ђоковићи обожавају Београд, а и у могућности су да бирају где ће живети, они су се за Дубаи одлучили првенствено због пословног ангажовања - каже извор за "Курир" и додаје:

 

- Како је неопходно да због природе посла током године буду константно на релацији Београд-Дубаи, Сашка и Ђорђе су схватили да је за њих најбоље да се преселе у Емирате. Тренутно су у фази пресељења и баш су узбуђени због новог животног поглавља. Иначе, Сашка никад није крила да је и њој и супругу Дубаи један од омиљених градова на свету и да су и раније тамо ишли, и то више пута током године. Посебно кад је код нас било хладно - завршава извор.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas