Oglas
· · Komentari: 0

Ovo je devojka koje ja bila sa Đorđem Đokovićem pre Saške: Ostavila ga posle ŠEST godina veze, a kaže da je odbila BRAK sa njim (FOTO)

Tijana Ralić je otkrila zbog čega je ostavila Đorđa Đokovića

1663493275_Foto-Printscreen-Instagram-tijanaar-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - tijanaar, Ataimages.rs
Oglas

Saška i Đorđe Đoković su nedavno odlučili da stanu na "ludi kamen". Njihova svadba je nekoliko dana bila u žiži domaće javnosti, a mladenci su se potrudili da svima prirede veselje za pamćenje.

Međutim, on je pre Saške imao jednu ozbiljnu vezu koja je trajala šest godina. Njihov odnos se završio jer je ona odlučila da stavi tačku, a pričala je i o tome da je Đoković hteo da je oženi, međutim, ona je to odbila.

Ona je nedavno otkrila nepoznate detalje o njihovoj ljubavi i to na svom Instagram profilu. Njeni pratioci su je pitali da li je istina da je bivši hteo da se venčaju, a da ona nije, te je raskid bio neizbežan.

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je Tijana.

Na pitanje da li joj je bilo teško nakon raskida, ona nije krila svoje emocije.

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - navodi Tijana.

 

Pročitajte još: Verica Rakočević u OSMOJ DECENIJI izgleda nikad bolje: U ovome je tajna mladolikog izgleda naše kreatorke

Ovaj raskid je Đorđu verovatno teško pao s obzirom na ozbiljne namere koje je imao sa prelepom Tijanom. Njihova veza očigledno nije bila dovoljno jaka da bi prebrodila probleme, a još jedna otežavajuća okolnost bila je što je Tijana studirala u Milanu, dok je Đorđe bio u Beogradu.

Foto: Printscreen/ Instagram - tijanaaar

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas