Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ово је ВЕРЕНИК ДРАГАНЕ КОСЈЕРИНЕ: Успешан је стоматолог, а ево где ју је запросио (ФОТО)

Драгана Косјерина је годинама у стабилној вези са Бојаном Пердувом који је по занимању стоматолог

1708946847_9cc7de200ee667dfc5522bb7dece0b36436abfb6.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Иако је годинама једно од најпознатијих телевизијских личности, водитељка Драгана Косјерина, вешто скрива приватни живот од очију јавности.

Познато је да је лепа водитељка у дугој вези са успешним стоматологом Бојаном Пердувом, а повремено објављује и заједничке фотографије на друштвеној мрежи Инстаграм на којима можемо да видимо колико су срећни.

Једну такву је објавила пре само неколико дана из Београда:

- Мени се допада Бојан, мени се допада његов посао, мени се допада његов однос према послу, однос према мом послу, начину на који ме третира. Ту је сплет околности, то што је он стоматолог није ме определило, али је можда мало помогло - рекла је у једном даху својевремено водитељка о свом партнеру, преноси Стил.

Драгану је Бојан запросио у Атини 2019. године, што је било велико изненађење за водитељку:

- Знам како дишеш и како трепћеш. Некад кад се гледамо, чини ми се, могу да ти читам мисли... И опет ме изненадиш и затекнеш. И све је, некако, на свом месту... - написала је она тада у опису фотографијама на којима се јасно види веренички прстен.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas