Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО РАДЕ КАРДАШИЈАНКЕ ДА БИ СМРШАЛЕ: Ово су тајне доброг изгледа

Ким Кардашијан је изгубила преко 20 килограма у последње 2 године, а начин на који је дошла до жељене тежине је помало бизаран

1711111245_profimedia-0855934499.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Ким и Клои Кардашијан су познате по свом драматичном мршављењу. Од тренирања 6 дана у недељи па до држања најстрожијих дијета, ове сестре су урадиле све да би имале савршен изглед.

Иако се труде да поправе свој имиџ, многи сматрају да већина поремећаја у изгледу и исхрани у Америци, произилази управо од сестара Кардашијан/Џенер.

Сматра се да сестре Кардашијан/Џенер постављају нереалне стандарде лепоте које нико не може да прати.

Доносимо вам 5 најлуђих ствари које су сестре радиле да би изгубиле килажу:

1. Тренерке за мршављење

Ким Кардашијан је први пут открила овај јединствени начин губитка килограма након што је родила свог сина Саинт-а 2016. Смршала је више од 27 килограма и то користећи тренерку Мис Елиот, коју многи називају и одело сауну, у којем се тело ненормално зноји.

2. Екстремна дијета

Клои Кардашијан је практиковала дијету без млечних производа и са ниским садржајем угљених хидрата. Њена исхрана укључује протеине и угљене хидрате пре вежбања. За ручак, пилец́а прса без коже на жару, поврће, пиринач и слатки кромпир. Њена вечера је лагана, са комадом рибе на жару, зеленом салатом од лиснатог поврц́а са семенкама сунцокрета и преливом од сирћета. За десерт, то је само комад воћа.

3. Чај за раван стомак

Познато је да обе сестре Кардашијан конзумирају чај за раван стомак. Овај чај мења један оброк, што значи да оне уместо хране попију чај. Иако је Клои чак и рекламирала тај чај који "мења један оброк", сматра се да је овај напитак изузетно опасан јер је забрањено његово конзумирање.

С друге стране, Ким је промовисала известан шејк за мршављење, али обе сестре су повукле рекламе када су их многи корисници критиковали јер рекламирају неиспитане производе.

4. Корзет за струк

Корзет који смањује струк носиле су и Ким и Клои Кардашијан, као и њихова млађа сестра Кајли Џенер. Оне су се клеле у овај производ који сужава струк и делује тако што се уско залепи за стомак и "увлачи га". Међутим, након испитивања саопштено је да исти корзет може да отежава дисање, изазове жгаравицу и пробавне сметње, па су сестре престале да причају како га носе.

5. Вежбање

Ким је позната по суровим и исцрпним тренинзима а све да би смршала. Она сваки дан, шест дана у недељи, устаје у 6х ујутру да би вежбала. Како би изгубила тежину она је сконцентрисана на кардио тренинге и тренинге снаге.

Стилл

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas