Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВУ ИЗЈАВУ ЈОЈ НЕЋЕ ОПРОСТИТИ: Дарко Лазић у шоку након Марининих изјава, ОШТРО ОДГОВОРИО и признао да даје и више од 500 евра за дете (ФОТО)

Дарко Лазић одговорио бившој поводом приче о старатељству.

1633689943_pjimage--8-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ darkolazicofficial/ gagic_marina
Oglas

Певач Дарко Лазић наћи ће се на суду за мање од месец дана, са бившом, Марином Гагић. Она га је тужила и том приликом истакла захтев за пуним старатељством над сином Алексејем, као и захтев за утврђивање месечног износа алиментације у висини од 500 евра.

Прочитајте још: Нада Топчагић БЕСНА након Златановог рођендана - Открила зашто НИЈЕ ХТЕЛА ДА ИДЕ у Милано и колико је заправо новца узела (ФОТО)

Воде рад преко медија

Марина неће тражити некретнине од Дарка, а једном приликом је објаснила због чега.

"Што се тиче расподеле имовине, ја свакако нисам волела да будем у Брестачу ни док смо живели у тој кући. Нисам волела да сви будемо у истом дворишту, тако да ништа од тих некретнина од њега не тражим, а они нема ништа друго сем тога".

Својом изјавом о односу какав има Дарко са својим сином, односно да ли му недостаје тата, шокирала је јавност.

"Искрено, и не тражи га. Нису они нешто пуно времена проводили заједно, па да га се Алексеј ужели. Можда је мали, па нема осећај да му Дарко фали, а и не виђају се често".

Дарко све демантовао

Павач је демантовао све Маринине изјаве.

"Ја увек када зовем да видим дете, Марина је у гужви, нешто завршава, нема времена, па се онда не јавља на телефон. Мени мој син јако фали, глупо је то и да напомињем", рекао је Дарко за "Свет".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

"Ја сам се сложио да дете треба да буде са мајком, али ми је жеља заједно да га одгајамо, то са њом не може. Тако да ту жељу да има апсолутно старатељство над сином може само да сања, јер то нећу дозволити. Сложио сам се и да алиментација буде 500 евра, дајем и више од тога."

"Не гледам кад колико дам јер је то моје дете и наравно да му никад неће ништа фалити, иако сви који су упућени у причу кажу да је толика алиментација претерана. Не буним се, не кукам. Помагао сам другима, па логично да ћу за своју децу дати и последњи динар."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARINA GAGIC (@gagic_marina)

Потврдио је да Марина не потражује имање у Брестачу и додао због чега мисли да је тако поступила.

"Не потражује имање, али зато јој није сметало кад је одлазила да покупи из куће све што је желела. И нико није правио проблем због тога. Ја сам им тамо бајку направио, ништа им није фалило. Сад ако треба преко новина да се воде овакве приче ко је коме шта урадио, ок. Очигледно да је њена жеља за рекламом преко медија велика, и ја јој не замерам због тога", рекао је Дарко.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas