Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОДБРУСИЛА СВИМА!

Нада Топчагић БЕСНА након Златановог рођендана - Открила зашто НИЈЕ ХТЕЛА ДА ИДЕ у Милано и колико је заправо новца узела (ФОТО)

Певачица отворено о прослави код Златана Ибрахимовића.

1633675867_pjimage--5-.jpg
ФОТО: Принтскрин/ Инстаграм/ topcagicnada
Oglas

О певачици Нади Топчагић не престаје да се прича ових дана. Након што је направила шоу на рођендану Златана Ибрахимовића, сви препричавају доживљаје са журке, а Нада је све уредно документовала на свом Инстаграм профилу. 

Прочитајте још: Девојци је ошишао шишке у возу и волео је да ради са Ксенијом Пајчин - Александар Драмићанин у интервјуу за Магазин Новости о занимљивим детаљима из своје каријере

Није хтела у Милано

Нада је открила како је дошло до тога да пође на рођендан у Милано и због чега није хтела да иде.

"Долазим са Златибора и Златко каже стиже једна вест. Позивају нас на Ибрахимовићев рођендан. То је било три дана пре недеље. Рекла сам себи: 'Нема шансе да идем на рођендан, ја имам шипке који се кувају и правим специјалитет од њих'. И међутим кума ме је убедила да одем: 'Надо, шипака ће увек бити, али једанпут слави Ибра 40. рођендан'. И ја опет размишљам шта да радим. Сви су ми рекли да ја тамо морам ићи. Само сам закључала кућу оставила шипке и кренула за Милано" рекла је Нада.

Пошла је као права домаћица, имала је све у торби.

"Када смо дошли тамо торба ми је била пуна: сокови, воде, сендвичи, шпоретне крпе. Онда ми је друг добацио: 'Надо, ти ј**оте идеш са шпоретним крпама, само ти фале међу елитом фрижидер и судопера."

Тврди да новац није узела

Након што је неименовани извор медијима открио да је Нада за наступ узела 30.000 евра, певачица је причу демантовала у емисији.

"Медији су пренели да сам узела 30.000 од Златана. Слушајте људи, можда бих ја то помислила за друге колеге, али ја нисам узела ни цента. Увек говорим истину. Верујте ми да нисам узела новац ни за путне трошкове. Бесна сам због таквих прича. Ми смо отишли и вратили се. Јавно говорим о свему, то је био поклон Ибри за све што је урадио за мене. Ово ће ући у анале и историју. То нико од мојих колега нико није доживео."

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas