Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

"ПАЛА МИ ЈЕ РОЛЕТНА": Анастасија Ражнатовић открила да се у школи потукла због Цеце!

Анастасија Ражантовић отворила душу и проговорила о тешким тренуцима

1639466823_anastasija.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Музичка звезда Анастасија Ражнатовић вечерас ће у емисији Милана Калинића „Преживели“ на телевизији К1 говорити о најтежим и најлепшим тренуцима из детињства, о музици, плановима, односу са мајком, братом и тетком. 
Калинићу је, искрено, признала када се и због чега први пут потукла у школи. 

Прочитајте још: Преминуо је на данашњи дан пре ТРИ ГОДИНЕ: Овај глумац био је ПРВА ЉУБАВ Секе Саблић (ФОТО)

 - Сећам се школских дана тада, када је мама била код куће са наногицом. Имала сам 12 година и правила сам се потпуно луда. Као да се ништа не дешава, а новине су брујале. Мама је била на свим насловним странама. Писало се шта ће бити, шта неће бити. Одузеће нам кућу, узеће јој старатељство... Имала сам срећу да у школи није било злонамерне деце која би ме прозивала. У ствари, била је једна девојчица – присетила се Анастасија у емисији "Преживели" и додала:

- Тада сам се први пут потукла у школи, јер је увредила маму. Нешто је рекла за ту наногицу. Иако сам мирна и сталожена, када је породица у питању и када се такав хаос дешавао, преплавио ме је бес. Кад ти неко удари на мајку, а само њу имаш... 

"Пала ми је ролетна и мрак на очи"

- Она ми је то у петак написала преко „Фесјбука“,  а ја сам је у понедељак нашла у школи и ударила сам је, побиле смо се. Сви су били шокирани јер ја никада нисам била дете које прави проблеме. Након тога, врло брзо, мама је одлучила да нас склони на Кипар – рекла је Анастасија у емисји на К1 телевизији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas