· · Komentari: 0
POZNATI

Paparaco FOTOGRAFIJE: Ovo je supruga Dragana BJELOGRLIĆA koja je manekensku karijeru prekinula zbog porodice (FOTO)

Bračni par Bjelogrlić uslikan je na aerodromu nakon povratka sa letovanja

1660756566_toma_filmski_susreti_nis_21082021_0010.jpg
Foto: Ataimages

Glumac Dragan Bjelogrlić može se pohvaliti zavidnom karijerom u kojoj je ostvario brojne glumačke uloge, ali i kao reditelj i producent brojnih filmskih i serijskih ostvarenja. Osim u profesionalnoj karijeri, glumac se može pohvaliti i svojom porodicom, skladnim brakom sa suprugom Majom Bjelogrlić sa kojom ima sina Alekseja i ćerku Miju.

Pročitajte još: "Pokušala sam da je skolinim iz kadra": Jelena Karleuša se na snimanju potukla sa glumicom Ninom Janković

Ipak, u javnosti se ne pojavljuje tako često i retki su upoznati da je Maja Bjelogrlić, nekada Banićević, studirala je svojevremeno Filološki fakultet, tačnije engleski jezik i književnost, ali u mladosti se bavila modelingom. Svog supruga, Dragana Bjelogrlića upoznala je upravo na snimanju reklame za nameštaj i tada se rodila ljubav, koju su krunisali brakom na Dan zaljubljenih, 1996. godine.

Maja Bjelogrlić je nakon stupanja u brak odlučila da prekine svoju karijeru manekenke i posveti se braku i porodici, te je kratak period radila kao prevodilac.

Pročitajte još: MOĆAN SAVET OCA TADEJA: Kada POSTIMO, svaki dan treba obratiti pažnju na veoma BITNU STVAR

Ipak, danas važi za jednu od najstilizovanijih Beograđanki koja svaki put pleni lepotom i stilom na premijerama na kome prati svog supruga Dragana i sina Alekseja, koji je krenuo očevim stopama.

Fotografi su ih juče uhvatili na dolaznom terminalu beogradskog aerodroma gde su fotografisani nakon dolaska sa odmora. Maja je bila u fenomenalnoj zelenoj fotografiji, a njen savršen izgled svedoči da je nekada bila u manekenskim vodama...
Foto: Ataimages

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.