Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХАПШЕЊЕ

НЕВЕРОВАТНО! Пет особа УХАПШЕНО због отмице ПАСА Лејди Гаге?! (ФОТО)

Пет особа ухапшено је и оптужено за отмицу паса Лејди Гаге и тешку повреду нанесену ватреним оружјем мушкарцу који је шетао љубимце у фебруару у Холивуду, објавиле су власти, а преносе агенције.

1619798960_Lejdi-Gaga.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / ладyгага
Oglas

Тројица ухапшених младића оптужена су за крађу паса и покушај убиства шетача кућних љубимаца, објавио је државни адвокат Џорџ Гаскон из Лос Анђелеса.

- То је бесрамни злочин на јавном месту у ком је један мушкарац тешко повређен - рекао је Гаскон.

Прочитајте још: Софију Милошевић је супруг Лука Јовић ДОВЕО ДО СУЗА У ЕМИСИЈИ: Након његових речи остала без текста

Још две особе оптужене су за саучесништво, а једна од њих је жена која је вратила француске булдоге два дана након крађе.

Џенифер Мекбрајд (50) тада је рекла да их је пронашла на улици и ступила у контакт са Лејди Гагом која је у време отмице у Риму снимала филм, али је преко медија обећала за повраћај својих љубимаца 500.000 долара награде.

Мекбрајд је била у вези са петим осумњиченим, оцем тројице нападача и требало је покупи награду, рекла је полиција. Гагини пси Који и Густав отети су 24. фебруара упркос отпору који је пружио њихов шетач, запослени код певачице, а они су у њега пуцали и тешко му повредили плућа. Отмичари су два пса стрпали у ауто, а трећи је успео да се отргне и затим врати и стисне до рањеног шетача Рајана Фишера. 

Прочитајте још: Мама Теодоре Џехверовић проговорила о ПОРОДИЧНОМ УЖАСУ: "Мучили су ме у тој кући, тукли ми ћерку и сина..."

- Био сам врло близу смрти - рекао је после у интервју 30-годишњи Фишер.

Полиција је у четвртак рекла да истрага "не верује у то да су осумњичени циљали шетача знајући ко је власник" паса. Међутим, докази упућују на то да су осумњичени знали за високу цену ове расе паса, јер су француски булдози релативно ретка и тражена раса и могу се продати за неколико хиљада долара.

Прочитајте још: Брутална ИСПОВЕСТ Дарка Лазића о ПУЦАЊУ из пиштоља: "Не могу више, породица ми се РАСПАЛА"

Тројица браће, Џејмс Џексон (18), Џејлин Вајт (19) и Лафајет Вејли (27), оптужени су за покушај убиства, покушај пљачке и пљачку другог степена, а Мекбрајд и пети оптужени Харолд Вајт (40) за саучесништво. Свих петеро изјаснило се да нису криви, а следеће рочиште заказано је за 11. мај.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas