Oglas
· · Komentari: 0

Mama Teodore Džehverović progovorila o PORODIČNOM UŽASU: "Mučili su me u toj kući, tukli mi ćerku i sina..."

"Toliko mi je teško da to nije normalno", kaže danas.

1619775407_dzehva.JPG
Foto: YoutubePrintscreen/KONTRA SHOW
Oglas

Majka poznate pevačice Teodore Džehverović, godinama se sudi oko porodične kuće, sa rođenom sestrom.

O bolesnoj i nepokretnoj majci, Goca je brinula deset godina, a groznih i mučnih uspomena prisetila se na godišnjicu mamine smrti i otvorila dušu, govoreći o nerazumevanju i nedaćama, sa kojima se suočila:

"Dvadeset godina se sudimo. 2000. mama mi se šlogirala, bila sam u porodičnoj kući, i one su se odrekle majke, nisu htele da je gledaju nepokretnu. Deset godina sam je čuvala, 2010. je umrla, pravile su mamu nesposobnom, nenormalnom. Rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli ćerku, sina, svašta sam preživela. Mama je umrla 28. aprila i ne znam kako se baš potrefilo da se danas pokrenula ta tema, baš mi je teško."

"Tragedija! Jer ispade da mi je sestra najveći neprijatelj, odrekli su se majke, nas, ma šta mi nisu radili. Imam dve sestre. Ta iz Slovenije je sve mužu prepisala, on je suvlasnik sa mnom i opsednut je sa mnom i neće da se otkači od mene. Dovoljno mi je bilo što sam majku deset godina gledala i pelene menjala. Toliko mi je teško da to nije normalno.Porodična tragedija, nerazumevanje, rasulo u porodici", rekla je za Pink Goca Džehverović.

"Svašta smo preživeli u toj kući, preselili smo se zbog Teodorinih obaveza. Preselili smo se u Pančevo, da Teodora ne bi morala da putuje. Svašta su mi radili, pa sam p****dela. Onda je počela sa pevanjem i preselili smo se u Beograd", dodala je.

                       PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas