Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Петар Стругар открио МАЊЕ ПОЗНАТЕ ДЕТАЉЕ из живота, па се дотакао глумца Андрије Кузмановића: "Биће свашта" (ФОТО)

Глумац открио чиме се годинама бавио пре глуме

1682599564_dan_narodnog_pozorista_22112022_0065.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Петар Стругар један је од популарнијих глумаца данашње генерације. Рођен је на Цетињу, а пре глуме, у детињству се бавио одбојком, коју и дан-данас воли да гледа.

- У Будви сам дуго тренирао одбојку. Брат рођени ми је репрезентативац и професионални одбојкаш. Отац је био тренер, али сам ја остао мали. Играо сам дизача, али једноставно између два техничара која су сличног квалитета, увек бирате вишег, због квалитета и блока, јер се одбојка заправо игра висине – каже Стругар у емисији „Кец на једанаест“ на телевизији К1.

Петар открива да је навијач Партизана, али да, иако се бавио спортом, све мање прати спортска дешавања, због срчаности и реакција које има док гледа неку утакмицу.

- Све мање гледам спорт, јер се толико унесем да изгубим глас. Партизан нисам гледао, јер сам био на путу, али ћу старијег сина морати да водим када буду играли у Београду – каже глумац, а на констатацију водитеља Бошка Јаковљевића, да је цена карата од 6 до 60 хиљада динара, Петар открива да му је колега обећао да ће га водити, а онда му кроз шалу и јавно „запретио“.

- Андрија Кузмановић ми је обећао да идем са њим, тако да ако ме испали, биће свашта – каже кроз осмех.

Познато је да је Петар велики љубитељ животиња, па је тако пре три године са једним другаром отворио коњички клуб надомак Београда.

- Волим да живим са животињама и то је један најчистији вид љубави. За децу и одрасле, веома је битна та невербална комуникација и емпатија коју развијају животиње. Борављење са коњима и делфинима посебан је вид хипотерапије, који је благородна за децу са аутизмом. Такође, деца са параплегијом, имају доста благодети од провођења времена са коњима и на коњу, јер они у ходу имају импулс као човек и онда им он стимулише те рецепторе за координацију – додао је Стругар.

Стругар осврнуо се и на своје бројне улоге, а посебну пажњу је привукао у представи „Наш разред“ на малој сцени Народног позоришта. У питању је пољски текст, који је извођен у преко 50 земаља.

- Тема која се обрађује је веома историјски тешка, по истинитим догађајима је рађена. Као и свако велико дело, може да се посматра кроз разне углове. Ванвременски и ванпросторни је комад и у томе је његова величина. Највећа ствар те представе су ти млади људи – закључио је Петар у поменутој емисији.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas