Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Певач на мети оштрих критика: Аца Лукас не зна када му деца славе рођендан?

Аци Лукасу празници не представљају ништа јер је њему сваки дан Нова година и Божић

1610047791_aca-lukas.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Певач не доживљава празничну еуфорију, али зато његова унука Миња обожава да дође код деке и да се са њим игра. Лукас воли да буде са ћерком његове наследнице Миљане и све је њој подредио.

Прочитајте још: "Ово је први Божић без њега"...Милица Павловић са сузама у очима проговорила о свом деки

- Ово је коронски Божић. Мени је сваки дан празник, тако да ја и немам неки осећај за Божић. Најважније да је мени дошла моја Миња и да смо се ми лепо изиграли. Е, тако је нама сваки пут забавно. Ми певамо, играмо се, свирамо песмице на клавиру њој је све допуштено, па и да скаче по диркама. То је дедина љубав највећа - каже поносни деда и додаје да га нервира то што се превише даје значај многим стварима само за празнике.

- Никада ми ништа није недостајало и само желим да сваки нови дан доживим као нови празник. Лепо је када имаш породицу да сви заједно обележите Божић, Нову годину, али то је код мене мало другачије. Људи очекују да ја одговарам стереотипно и помпезно и да кажем Божић је дан када шта... Па не умем да се претварам. Празник је и шта сад? Је л треба да се радујем, па, ево, радујем се - каже певач који никако не може да упамти ко му први честита празнике.

- Ако ми је неко честитао, ја сам заборавио ко је био први. Нисам вичан честитању, то ако се сетим. Мени то ништа не значи. Ја сам до пре неколико година учио напамет рођендане своје деце јер неки пут ме људи питају и ја не знам. И онда кажу: "Јуууу, Лукас не воли своју децу зато што не зна кад им је рођендан" Ма немој! А да ти не причам кад ми пријатељ замери што сам заборавио да му је рођендан. Па ја то не памтим јер мени то није ништа специјално. Не сматрам да је доказ да сам ти велики пријатељ ако сам ти запамтио кад ти је рођендан - сматра Лукас.

Прочитајте још: Како Ана Ивановић прославља Божић? Честитала празник свм верницима који данас славе

- Не верујем у жеље, Деда Мраза и остала чудеса. Волео бих да престане корона. Кад људи ставе маске имам проблем да препознам ко је ко. Гледам у човека и не могу да схватим ко је у питању - закљчио је он.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas