Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
певач

Певач проговорио о великом проблему са којим се борио: "Иза мене је тежак период, годинама сам се борио.."

Певач Слоба Васић решио је да исприча све о проблему са којим се борио и стави до знања да све може да се реши

1663314063_d8bf680b9e681356122c2cd034a5b6d8fb5cdefd.jpg
Фото: YоуТубе/ Принтсцреен/ ТВ Гранд
Oglas

Много пута до сада сте чули да се јавне личности боре са великим изазовима и пороцима који су веома често саставни део њиховог брзог живота. Док неки заташкавају праву истину, један од ретких који је одлучио да први пут отворено говори о проблемима са којима се годинама борио је Слоба Васић.

- Иза мене је тежак период...Против анксиозности и депресије пио сам таблете, то је била борба. Мени је доктор преписао лек, заправо кренуло је све од повишеног притиска који је у мом случају наследни. Са друге стране буран и немиран живот су ми стварали стрес, нисам размишљао својом главом, водио сам се лековима и тражио неки спас и утеху у томе, а заправо сам све гурао под тепих. Када је у питању анксиозност човек се хвата за сламке, помислиш да ће ти се десити нешто још горе у моменту када ти већ постане лоше. Бурна је то тема- почео је причу Слоба.

Прочитајте још: Без њега није могла да замисли свадбу: Сви су били шокирани када је на уласку у цркву пољубила ЊЕГА, а сада је Сашка Веселинов објаснила и разлог (ФОТО)

Са нападима панике први пут се сусрео пре осам година након чега је одлучио да се посаветује са лекарима и преузме живот у своје руке.

- Добио сам лек за смирење и тако сам заправо почео. То је процес пакла, почео сам са једном таблетом, па ми се после тражила и друга, то иде бескрајно. Годинама се бориш са тим и Богу хвала на крају сам победио- испричао је певач који је данас поносан на себе што ни у најтежим тренуцима није одустајао.

Из ове тешке, али за многе и поучне приче Слоба је изашао као победник захваљујући својој жељи и упорности, али и супрузи Лели са којом данас живи праву бајку коју је улепшао долазак њихове наследнице Марије.

- Захвалан сам супрузи и знам да ценим такве ствари. Много је то велика ствар за мене и извући се из тога је веома тешко и напорно и не бих сигурно ништа успео да није ње - тврди Васић.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas