· · Коментари: 0

"Певачи ми дугују паре за стан у Београду": Дејан Милићевић ОТКРИО ко су највеће "ЦИЦИЈЕ" на естради (ФОТО)

У богатој каријери Дејана Милићевића, није све било коректно у сарадњи са певачима. Како је признао, многи су му остали дужни.

1644522066_18977_dejan-milicevic_ig.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Гранд магазин

Домаћи модни фотограф и режисер музичких спотова, Дејан Милићевић (51), већ 30 година влада на шоу-бизнис сцени.

Дејан је открио детаље о многим певачицама, сарадњама које су прекинуте, али и о задовољству у шестој деценији живота и навикама које је променио након операције желуца пре две године.
- На операцију смањења желуца одлучио сам се на првом месту из здравствених разлога. Имао сам 150 килограма и буквално нисам могао да завежем пертле - почиње Милићевић, и духовито објашњава да је мало богатство потрошио да би постао, како каже, најдебљи човек на свету.

Ишао сам ја пре тога на дијете и код разних нутрициониста, али није помагало. Мислим да сам између 10.000 и 20.000 евра потрошио да постанем најдебљи човек на свету

Дејан признаје да су га на одлуку да смањи желудац навели и коментари фолк диве Лепе Брене и модног дизајнера Саше Видића.

- Једном приликом Лепа Брена ми је рекла: „Мико, непристојно је бити толико дебео. Ти нас правиш да будемо лепи, учиш нас свему томе, па није у реду да ти будеш такав.“ С друге стране, Саша Видић је имао коментаре који су били жестоки, али ипак духовити. Знао је да ми каже када обучем животињски принт да изгледам као нагојени гепард, па да вратим материјал на фотељу са које сам га узео - говори фотограф кроз смех, и открива шта му је највише сметало у том периоду:

Прочитајте још: НИ НАЛИК ДАНАШЊЕМ ЛУКСУЗУ: Погледајте како је изгледала прва кућа Дејвида и Викторије Бекам (ФОТО)

- Они су били искрени према мени и ја то ценим, јер тада су ми највише штете чинили људи који су ми говорили да сам и тако дебео шармантан и симпатичан и да је најважнија харизма коју имам - истиче он.

Причајући о својој каријери Милићевић је рекао да је током 30 година снимио око 3.000 спотова, али и нагласио да их није баш све наплатио.

- Певачи и певачице ми дугују паре за један стан у Београду. Ја их не јурим, али то би отприлике била та сума. Не остају дужни почетници и велике звезде, већ они између. Е такви знају да остану дужни, обећају, па никада не донесу све паре - испричао је Дејан.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.