Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Певачица која НИКАДА није певала на свадбама: На естради је преко 40 година и важи за једну од наших највећих музичких звезда

Да ли можете да претпоставите о коме се ради?

1705508509_86517_pevacica_f.jpg
Фото: Н. Фифић/Профимедиа
Oglas

Певачица је 40 година на естради, не постоји њена песма, а да се није чула на српским свадбама, али у њеном извођењу то се није десило никада.

Зна се да бројни домаћи певачи и певачице воле таква весеља, јер су управо венчања највећи извор прихода, а бакшиш често буде много веће од првобитно договорене цене.

Са близу 10 милиона продатих носача звука и слике, најпродаванија је певачица деведесетих година 20. века на простору бивше Југославије и Бугарске, као и најпродаванија певачица осамдесетих година, поред Лепе Брене.

Популарна је широм бивше Југославије и једина је српска певачица која је распродала концерте на највећим стадионима у Бугарској, Румунији и Босни, као и једина српска певачица која је одржала велики солистички концерт у Турској.

Позната је и по иновативним, високобуџетним и јединственим видео спотовима и компликованим кореографијама у стилу Џенет Џексон.

Играла је у три филма, од којих је најпознатији „Слатко од снова”, у којем је тумачила главну улогу.

Власница је телевизије „ДМ Сат” са седиштем у Пожаревцу.

Најугледнији амерички магазин „Билборд” је објавио текст у коме је названа „српском Мадоном или Лејди Гагом”, а често је називају и „краљицом српске естраде” или „лучетом из Касидола”, па је свој албум из 2006. године назвала „Луче моје”.

Једина српска певачица која је увек одбијала свадбена весеља је управо она - Драгана Мирковић. Такође, није је занимало да се појави ни када су у питању биле врло високе цифре за њен кратак ангажман.

Разлог за то је што она воли само концерте и пева искључиво своје песме. Најпре је наступала са Јужним ветром, а након тога је сама градила своју успешну каријеру.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas