Oglas
· · Komentari: 0

Pevačica koja NIKADA nije pevala na svadbama: Na estradi je preko 40 godina i važi za jednu od naših najvećih muzičkih zvezda

Da li možete da pretpostavite o kome se radi?

1705508509_86517_pevacica_f.jpg
Foto: N. Fifić/Profimedia
Oglas

Pevačica je 40 godina na estradi, ne postoji njena pesma, a da se nije čula na srpskim svadbama, ali u njenom izvođenju to se nije desilo nikada.

Zna se da brojni domaći pevači i pevačice vole takva veselja, jer su upravo venčanja najveći izvor prihoda, a bakšiš često bude mnogo veće od prvobitno dogovorene cene.

Sa blizu 10 miliona prodatih nosača zvuka i slike, najprodavanija je pevačica devedesetih godina 20. veka na prostoru bivše Jugoslavije i Bugarske, kao i najprodavanija pevačica osamdesetih godina, pored Lepe Brene.

Popularna je širom bivše Jugoslavije i jedina je srpska pevačica koja je rasprodala koncerte na najvećim stadionima u Bugarskoj, Rumuniji i Bosni, kao i jedina srpska pevačica koja je održala veliki solistički koncert u Turskoj.

Poznata je i po inovativnim, visokobudžetnim i jedinstvenim video spotovima i komplikovanim koreografijama u stilu Dženet Džekson.

Igrala je u tri filma, od kojih je najpoznatiji „Slatko od snova”, u kojem je tumačila glavnu ulogu.

Vlasnica je televizije „DM Sat” sa sedištem u Požarevcu.

Najugledniji američki magazin „Bilbord” je objavio tekst u kome je nazvana „srpskom Madonom ili Lejdi Gagom”, a često je nazivaju i „kraljicom srpske estrade” ili „lučetom iz Kasidola”, pa je svoj album iz 2006. godine nazvala „Luče moje”.

Jedina srpska pevačica koja je uvek odbijala svadbena veselja je upravo ona - Dragana Mirković. Takođe, nije je zanimalo da se pojavi ni kada su u pitanju bile vrlo visoke cifre za njen kratak angažman.

Razlog za to je što ona voli samo koncerte i peva isključivo svoje pesme. Najpre je nastupala sa Južnim vetrom, a nakon toga je sama gradila svoju uspešnu karijeru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas