Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пике у вези са студенткињом: Како ће реаговати Шакира након прекршеног договора

Прошло је нешто више од два месеца од како су раскинули Ђерар Пике и Шакира, један од најпознатијих светских парова.

1661189313_profimedia-0194002643.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Певачица је у међувремену напустила Барселону, Шпанију и Европу, па се скрасила у Мајамију, док је Пике остао да се припрема за нову сезону која ће његовом клубу бити веома изазовна.

Шпански фудбалер и један од најважнијих играча Барселоне већ је преболео раскид везе која је трајала годинама и шпански медији успели су да га ухвате у загрљају нове девојке. Њих двоје су заједно посетили музички фестивал, а добро обавештени извори кажу да је у питању Клара Чиа Манти (23), студенткиња и девојка која је у Пикеовој компанији радила како би стицала искуство.

Прочитајте још: Ево са ким је виђена Џенифер Гарнер док се њен бивши венчавао са Џенифер Лопез: Добила је позивницу, али имала је преча посла

Због фотографија које су се појавиле у јавности, позната певачица се изнервирала, а разлог за то није само што је дефанзивац Барсе одмах "кренуо даље" и нашао 12 година млађу девојку.

Како тврде шпански медији, Шакира је побеснела због тога! Певачица и штопер Барселоне направили су усмени договор по којем је требало да свој приватан живот чувају далеко од очију јавности у првој години након раскида, али је Ђерар Пике веома брзо прекршио то правило.

Њему је било потребно само неколико недеља да се у јавности појави са новом девојком. И пре тога су га медији повезали са неколико жена, али изгледа да је одмах након раскида са Шакиром Ђерар упловио у везу са Кларом.

Прочитајте још: ЗАСЕНИЛА СВЕ: БОГДАНА РАЖНАТОВИЋ дошла у Тител са Вељком и зблистала у белом комбинезону (ФОТО)

Управо тај детаљ из живота шпанског фудбалера могао би да утиче на њихову бракоразводну парницу. Шакира планира да деца у наредним годинама живе са њом у Мајамију и чак је била спремна да понуди Пикеу новац за то. Он није пристао на да узме новац, али би кршење договора могло да буде Шакирин аргумент на суду.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas