Oglas
· · Komentari: 0

ZASENILA SVE : BOGDANA RAŽNATOVIĆ došla u Titel sa Veljkom i zblistala u belom kombinezonu (FOTO)

Porodice Ražnatović i Rodić okupile su se srećnim povodom

1661151483_ceca_rodjendan_17062018062.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Veljka Ražnatovića i njegovu suprugu Bogdanu retko viđamo u javnosti, a sada su se pojavili na proslavi 1. rođendana Zorana Šijana.

Bogdana, ne voli da se eksponira javnosti, međutim kada su porodična okupljanja u pitanju, ne propušta ih i jedna je od najveselijih.

Dok Bogdana nije ljubitelj društvenih mreža, njene sestre, pogotovo Nataša voli da sa svojim pratiocima podeli trenutke iz svog života. Tako je bilo i sada.

Naime, najstarija sestra Rodić objavila je nekolicinu video snimaka među kojima je snimak Bojane i Mirka sa malim Željkom i Zoranom koji pevaju rođendansku pesmicu pokraj torte.

Foto: Instagram/Printskin/miss.rodic

Međutim, najviše pažnje privukao je snimak Nataše sa Bogdanom, na kom je Bogdana zablistala u belom kombinezonu, a sestre su još jednom pokazale koliko se vole.

Foto: Instagram/Printskin/miss.rodic

Na proslavi se pojavila i Zlata Petrović koja se u jednom trenutku latila mikrofona.

Podsetimo, Bojana i Mirko Šijan čekaju drugi dete - drugog sina, a to su danas pre početka proslave i otkrili.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas