Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Говорили су да је сређивала подочњаке: Глумица оштро демантовала, па нагласила - "Још ми не сметају у толикој мери"

Наташа је истакла да нема ништа против естетских захвата

1661500734_nn.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Наташа Нинковић важи за једну најталентованијих и најлепших глумица. Недавно је прославила 50. рођендан, а Нинковићева је поборница природног изгледа. И поред тога, нема ништа против естетских корекција којима се и сама подвргавала, али само онолико колико је потребно да одржи свеж изглед.

Многи су говорили да је кориговала и предео око очију, али она је то демантовала:

— Нисам против пластичних операција. Хиљаду пута сам размишљала да оперишем подочњаке. Хоћу-нећу, али нисам. Похвалила бих доктора да сам то урадила. Још ми не сметају у тој мери, осим у јутарњим сатима. Ако ми заиста буде сметало, у смислу да утичу на моје самопоуздање, ја ћу то да урадим. Али нико не може да ми каже да пумпање горње усне утиче на било шта, сем да изгледају вештачки и претерано, испричала је једном приликом, како преноси "Глоссy".

Прочитајте још: Мало ко зна да је она КУМА АНИ ИВАНОВИЋ: На венчању бивше тенисерке и фудбалера блистала је у ружичастој тоалети (ФОТО)

Глумица је недавно организовала славље поводом јубиларног педесетог рођендана. Забави су присуствовале њене колеге и пријатељи, а по свему судећи сјајно су се провели.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas