Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПЛАНИРА КАНДИДАТУРУ ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Жена атрактивног глумца у страху, да ће их његова одлука докрајчити (ФОТО)

Супруга Камила није одушевљена овом идејом

1676543157_profimedia-0697827478-Matju-Mk-lepsea-naslovna-BOLJA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Глумац Метју Меконахи (53) ради прековремено како би остварио свој сан, наводи Радаронлине. Метју жели да се бори у предизборној кампањи и усели се у Белу кућу, а како извори преносе, добитник Оскара већ је саставио тим задужен за стратегију и финансије, за председничку кампању 2028. године.

Међутим, његову амбицију не дели његова супруга Камила Алвес, за који је ова идеја права ноћна мора. Она сматра да ће оваква идеја изазвати тензију у њиховом браку.

 

Док се Меконахи намерио на улогу гувернера у свом родном Тексасу 2021, инспирацију за кандидатуру за председника је добио од Доналда Трампа. У свом говору прошле јесени, Метју је изјавио да је овакав корак ''неизбежан'', и додао:

''Нисам ја бирао, то је изабрало мене''.

Извори тврде, да се његова 41-годишња супруга уопште не слаже са овом идејом.

''Камила је утицала да се Метју повуче из глуме, како би био више присутан као отац''.

Меконахи није глумео у филму од 2019. а у том периоду је био више концентрисан на подизање њихово троје деце Левија (14) Виде (13) и Ливингстона (10).

Да ли ће Метју освојити мандат 2028. остаје да се види.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas