· · Коментари: 1
СМЕШНО

Победник Еуросонга ископирао стајлинг нашег славног глумца? Ево како је реаговао Срђан Тодоровић (ФОТО)

Победник Еуросонга 2021. године, које се одржало у Ротердаму, изазвао је невероватне реакције публике

1621937761_italijan.jpg

Дамјано Давид, фронтмен групе Манескин, који је победио на недавно завршеној Евровизији, залудео је жене широм света. Због свог ексентричног изгледа, али и понашања, ниједна припадница лепшег пола није одолела његовом шарму.

Прочитајте још: МАСКЕ СУ ПАЛЕ! Џенифер и Бен ухваћени заједно: Оно што је носио на руци говори све! (ФОТО/ВИДЕО)

Иако се спекулисало да је Давид користио наркотике током такмичења, званично саопштење из организације Еуросонга, потврдило је да фронтмен победничког бенда, ипак није био дрогиран.

Поред његовог несвакидашњег понашања, који су многи приметили, пажњу је привукао и стајлинг који је био веома необичан, а наши људи коментарисали су да његова гардероба невероватно подсећа на костим, који је Срђан Тодоровић, носио у филму "Ми нисмо анђели 3".

Реакција је дошла и са стране нашег прослављеног глумца, који је на Инстаграму поставио његову слику из филма и фотографију популарног певача, уз кратак коментар "Евровизија 2003".

Прочитајте још: Принц Вилијам први пут јавно проговорио о најсрећнијем и најтужнијем дану у свом животу

Низали су се коментари, а један од Жикиних фанова, поручио је победнику, да касни скоро 30 година. Да ли је Дамјано ископирао нашег глумца?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.