Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Почело гламурозно венчање БЕКАМОВОГ сина: Младожења у папучама, холивудске звезде у елегантним тоалетима, али све очи упрте у Викторију (ФОТО)

Бруклин Бекам данас се жени глумицом и наследницом америчког милијардера, Никол Пелц у породичној вили на Флориди.

1649529584_profimedia-0469066583.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Гала венчање на Флориди, у вили вредној више од 25 милиона евра данас ће се венчати син Викторије и Дејвида Бекама, Бруклин Бекам и његова изабраница,глумицом  Никол Перц, иначе ћерка америчког мултимилијардера.

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

Венчање ће коштати запањујућих 420 милиона динара, а се и очекује да ће засенити венчање Бруклинових родитеља, Дејвида и Викторије Бекам. Славно венчање почиње за неколико сати, а познати гости су већ стигли. Бруклин Бекам појавио се у лежерном издању, белим папучама у електричном голф-аутомобилу са љубимцем у наручју и упутио се ка вили где ће се спремати за венчање.


Фото: Profimedia

Викторија Бекам се на тренутак појавила у црној хаљини са белим и златним детаљима, али то није њена коначна комбинација за венчање сина па сви очекују њено модно издање за овај велики дан. 

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)


Фото: Profimedia

Њена најбоља другарица славна глумица Ева Лонгорија већ је стигла у раскошној беж макси хаљини у друштву славне тенисерке Серене Вилијамс која је понела мини хаљину.


Фото: Profimedia

Отац младе и амерички милијардер, бизнисмен Нелсон Пелц је изгледао расположено док је на забаву стигао електричним возилом.


Фото: Profimedia

Славни кувар Гордон Ремзи  је био међу првим славним особама које су стигле на журку пре венчања. Изашао је из аута одевен одело и белу кошуљу. Гордон Ремзи, Ева Лонгориа и Серена Вилијамс су били међу познатим звездама које су у петак увече присуствовале раскошној забави пре венчања славног пара на Флориди.


Фото: Profimedia

Холивудска звезда Ева Лонгориа је стигла у хаљини макси дужине. Ева је на забаву ишла са пријатељицом и спортском иконом Сереном Вилијамс, која је носила сребрну кратку хаљину.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas