Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Počelo glamurozno venčanje BEKAMOVOG sina: Mladoženja u papučama, holivudske zvezde u elegantnim toaletima, ali sve oči uprte u Viktoriju (FOTO)

Bruklin Bekam danas se ženi glumicom i naslednicom američkog milijardera, Nikol Pelc u porodičnoj vili na Floridi.

1649529584_profimedia-0469066583.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Gala venčanje na Floridi, u vili vrednoj više od 25 miliona evra danas će se venčati sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin Bekam i njegova izabranica,glumicom  Nikol Perc, inače ćerka američkog multimilijardera.

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

Venčanje će koštati zapanjujućih 420 miliona dinara, a se i očekuje da će zaseniti venčanje Bruklinovih roditelja, Dejvida i Viktorije Bekam. Slavno venčanje počinje za nekoliko sati, a poznati gosti su već stigli. Bruklin Bekam pojavio se u ležernom izdanju, belim papučama u električnom golf-automobilu sa ljubimcem u naručju i uputio se ka vili gde će se spremati za venčanje.


Foto: Profimedia

Viktorija Bekam se na trenutak pojavila u crnoj haljini sa belim i zlatnim detaljima, ali to nije njena konačna kombinacija za venčanje sina pa svi očekuju njeno modno izdanje za ovaj veliki dan. 

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)


Foto: Profimedia

NJena najbolja drugarica slavna glumica Eva Longorija već je stigla u raskošnoj bež maksi haljini u društvu slavne teniserke Serene Vilijams koja je ponela mini haljinu.


Foto: Profimedia

Otac mlade i američki milijarder, biznismen Nelson Pelc je izgledao raspoloženo dok je na zabavu stigao električnim vozilom.


Foto: Profimedia

Slavni kuvar Gordon Remzi  je bio među prvim slavnim osobama koje su stigle na žurku pre venčanja. Izašao je iz auta odeven odelo i belu košulju. Gordon Remzi, Eva Longoria i Serena Vilijams su bili među poznatim zvezdama koje su u petak uveče prisustvovale raskošnoj zabavi pre venčanja slavnog para na Floridi.


Foto: Profimedia

Holivudska zvezda Eva Longoria je stigla u haljini maksi dužine. Eva je na zabavu išla sa prijateljicom i sportskom ikonom Serenom Vilijams, koja je nosila srebrnu kratku haljinu.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas