Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Погледајте како је Гога Секулић прославила свој 47. рођендан

Позната певачица Гога Секулић за свој рођендан одлучила је да оде у Дубаи са својим сином

1709029569_hello_party_16112023_0110.JPG
Фото: АТА
Oglas

Гога Секулић недавно је најавила повратак на естраду са новим албумом, а пре уласка у студио решила је да се одмори са петогодишњим сином Василијем Андрејем. Популарна певачица отпутовала је у Дубаи, где је прославила 47. рођендан. Гога је свој диван дан дочекала на плажи, а специјално за ову прилику особље хотела "Хилтон" припремило јој је торту.

- Обожавам сунце и море. Као девојка сам више пута славила рођендан у Мајамију, а како је Дубаи једна од мојих омиљених дестинација, решила сам да са сином дођем овде. Већ дуго смо редовни гости, тако да нам увек припреме нека изненађења, балоне, торте -  рекла нам је атрактивна певачица, која ће са својим наследником још неколико дана уживати у летовању усред зиме, а онда следи рад на дугоочекиваном албуму.

- Дуго нисам објавила албум и желим да своју публику обрадујем добрим песмама за који месец. Мислим да један сингл није довољан и да људи који ме годинама прате заслужују много више.

Како нам је певачица рекла, њен план је да до изласка нових нумера још дотера линију, мада, судећи по фотографијама из Дубаија, ретко ко би јој нашао замерку.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas