Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Појавио се снимак: Ево шта је Алек Болдвин радио неколико минута пре него што је усмртио Хаулину Хачинс (ВИДЕО)

Снимак од кога подилази језа

1651042339_alek-boldvin.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Легендарни глумац, Алек Болдвин током снимања филма, упуцао је жену, док је једног мушкарца ранио на сету.

Прочитајте још: Марија Шерифовић открила до сада непознат детаљ из свог живота: Ево какав проблем има певачица пред сваки концерт

Наиме, глумац је током снимања сцене за нови филм у Новом Мексику, пуцао из сценског пиштоља. Метак је погодио жену која је одмах превезена у болницу, али је након реанимације преминула, док је један мушкарац рањен.

Жена коју је глумац упуцао је фотограф Халина Хачинс, док је рањени мушкарац сценариста и режисер Џоел Суза. Алек Болдвин, према писању страних медија, није знао да се у филмском пиштољу налазе прави меци. 

Шест месеци након велике трагедије, појавили су се нови снимци на којима се види како Алек Болдвин пре него што је упуцао колегиницу, вежба да пуца из пиштоља, којим је касније убио Халину Хачинс. 

Прочитајте још: Дарко Лазић приведен због пребрзе вожње на путу, а полиција је открила још два прекршаја

Како се наводи од стране шерифа из округа Санта Фе, овај снимак је доказ, да је Алек Болдвин пре него што је усмртио колегиницу, пиштољ уперио у њу. 

Како су адвокати легендарног глумца навели, Алек је ослобођен кривице за убиство, док је продуцентска кућа је кажњена за ову несрећу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas