· · Komentari: 0

Pojavio se snimak: Evo šta je Alek Boldvin radio nekoliko minuta pre nego što je usmrtio Haulinu Hačins (VIDEO)

Snimak od koga podilazi jeza

1651042339_alek-boldvin.jpg
Foto: Profimedia

Legendarni glumac, Alek Boldvin tokom snimanja filma, upucao je ženu, dok je jednog muškarca ranio na setu.

Pročitajte još: Marija Šerifović otkrila do sada nepoznat detalj iz svog života: Evo kakav problem ima pevačica pred svaki koncert

Naime, glumac je tokom snimanja scene za novi film u Novom Meksiku, pucao iz scenskog pištolja. Metak je pogodio ženu koja je odmah prevezena u bolnicu, ali je nakon reanimacije preminula, dok je jedan muškarac ranjen.

Žena koju je glumac upucao je fotograf Halina Hačins, dok je ranjeni muškarac scenarista i režiser Džoel Suza. Alek Boldvin, prema pisanju stranih medija, nije znao da se u filmskom pištolju nalaze pravi meci. 

Šest meseci nakon velike tragedije, pojavili su se novi snimci na kojima se vidi kako Alek Boldvin pre nego što je upucao koleginicu, vežba da puca iz pištolja, kojim je kasnije ubio Halinu Hačins. 

Pročitajte još: Darko Lazić priveden zbog prebrze vožnje na putu, a policija je otkrila još dva prekršaja

Kako se navodi od strane šerifa iz okruga Santa Fe, ovaj snimak je dokaz, da je Alek Boldvin pre nego što je usmrtio koleginicu, pištolj uperio u nju. 

Kako su advokati legendarnog glumca naveli, Alek je oslobođen krivice za ubistvo, dok je producentska kuća je kažnjena za ovu nesreću.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.