Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Покушавала сам да се такмичим са Новаком: ЈЕЛЕНА ЂОКОВИЋ отворено о анксиозности и страховима

Жена једног од најбољег тенисера свих времена открила се којих страховима и дилемама се суочавала

1660890898_jelena-naslpts.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/јеленађоковицндф
Oglas

Јелена Ђоковић позната је као жена која стално ради на себи. Да ли је то исхрана, здравље или родитељство, чини се да жена нашег најпознатијег тенисера жели своје знања да прошири у сваком аспекту живота. Како је и сама једном приликом рекла она је права дефиниција "штребера".

Јелена своју свестраност и стечена знања не држи за себе, већ редовно са пратиоцима дели своје ставове и износи различита мишљења, а сада је открила и да се борила са анксиозношћу и свиме што то стање носи.

- Понекад сам се осец́ала преоптерец́ено што је много утицало на моје резултате и отвореност за нова искуства, учење и пријатељства. Анксиозност и стрес нису шала - рекла је она.

Поред ширења свести на друштвеним мрежама, често покушава разговором да учини нешто добро за људе, те је и део екипе стручњака која се бави проблемом анксиозношћу.

 

-Била сам анксиозна, то ме уништило, моју слику о себи. Мислила сам да сам супержена, да могу одговорити на све потребе свог мужа и деце, а онда сам се морала суочити са страховима. И срећа је што се то догодило јер сам се пробудила и схватила да се морам посветити себи. Биће храбро од мене што ово кажем пред милионима, али покушавала сам се такмичити с Нолетом. Мислила сам да не добијам довољно признања које заслужујем, а да се мој рад не види јер се све одвија у позадини - изјавила је Јелена за Сторy.

Прочитајте још: "НАЈБОЉИ СВЕКАР": Катарина Грујић специјалним поводом објавила фотографију са Гобељиним оцем (ФОТО)

Јелена је искрено открила како јој је сметало што је препознају само као супругу Новака Ђоковића, али сада то другачије гледа.

- Све што сам радила било је невидљиво. Жене немају простора да проговоре, да се покажу и постоји стереотип о женама спортиста, како требају изгледати и понашати се. Некада ме је болело што сам препозната само као његова супруга, сад то носим с поносом - закључила је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas