· · Коментари: 0

ПОЉУБАЦ У ПОНОЋ: Сара Јо је својим изазовним наступом у Котору задала задатак многима, а ту је био и ОН (ФОТО/ВИДЕО)

Прозирни трико и идентичне плесачице

1672671605_sara-Jo-naslov-Ig.png
Пхото:Инстаграм принтсцреен /сарајооффициал

Колико мисли о свом сценском наступу, певачица Сара Јо показала је и овог пута. У припијеном светлуцавом трикоу, прекривена кристалима Сара је за најлуђу ноћ наступала у Котору, и одушевила присутне. 
Колико своју каријеру схвата озбиљно, докаже сваки пут током својих наступа, па уз пажљиво бирану кореографију
она атмосферу доведе до усијања. Девојке које плешу иза ње, поред сличних костима имале су и идентичну фризуру
и шминку, па је деловало као да се Сара клонирала у више ''примерака себе''.

Фото: Инстаграм принтсцреен/сарајооффициал

Прочитајте још: Јелена Карлеуша на поду након новогодишњег наступа: Сви покушавају да јој помогну и скину комбинезон

Све је деловало добро синхронизовано и лепо увежбано током наступа, да су девојке деловале ''као једно''.

- Провели смо се феноменално, иако смо мало спавали, пуни смо енергије, наступ нам је дао енергије. Иза нас је предивна година, садржајнија него што смо мислили. Почела је у Београду, затим песма "Мушкарчина" која ми је донела више него што сам очекивала, сјајни људи, дивни пројекти - рекла је Сара "Премијера - Викенд специјал".

Прочитајте још: Наташа Беквалац у БРУТАЛНОМ издању: Певачица запалила друштвене мреже (ФОТО)

Сара је истакла да јој је претходна година била пуна љубави, а нада се да ће тако бити и у 2023:

- Претходна година се завршила као година љубави, Жига и ја смо радили заједно, ове године је ту као подршка, као и увек. Гледамо да пратимо једно друго. Он је недавно имао концерт са Јеленом Розгом. Ред је да ужива у мом стваралаштву. Прво сам честитала дивној публици, а он је наравно добио први пољубац. Жао ми је што није била ту моја породица, љубим их - навела је Сара.

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.