Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Понашају се као сав нормалан свет": Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић одушевили људе (ФОТО)

Познати пар покупио све похвале

1658137618_Foto-Printscreen-Instagram---sloboda_micalovic_boba.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - слобода_мицаловиц_боба
Oglas

Војин Ћетковић и Слобода Мићаловић уживају у заслуженом одмору. Они летују на Ада Бојани у Црној Гори. По свему судећи добро се проводе и користе све тренутке да проведу квалитетно време заједно. 

Оно што је многима запало за око јесте да се Слобода и Војин не понашају уображено и не крију од народа, већ у правом смислу речи уживају у одмору.

- Војин и Слобода не понашају се као звезде. Видела сам их кад су дошли на плажу, а пошто је била гужва, шетали су и тражили слободне лежаљке. Баш су пријатни, понашају се као сав нормалан свет - прича извор Информера који се нашао на лицу места и додаје да Слобода и Војин нису успели да прођу незапажено:

- Иако су се трудили да не привлаче пажњу, запали су нам за око, поготово Слобода, која је пођеднако лепа без шминке. Чудили смо се што нису одабрали неку фенси приватну плажу, где нема толико људи!

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - слобода_мицаловиц_боба

Војин и Слобода су се на плажи нашли са глумичином млађом сестром Драганом. Она се на Инстаграму похвалила како се сунча и ђуска са Слободом.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas