Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Поред певања Снежана Бабић Снеки има још један таленат, ево шта је у питању

Снежана Снеки Бабић већ дуги низ година је део естради. Многи за њу кажу да се не мења ни стасом, ни гласом

1669390850_sneki.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Власница најдужих ногу на естради, како је још зову, планила је не само харизмом већ и ненаметљивошћу. Управо због тога, мало ко зна да Снеки има и друге таленте, а један од њих је сликарство.

Прочитајте још: Цеца у Звездама Гранда заратила са Сашом Поповићем: "Сабери се" (ВИДЕО)

Хоби којем се више посветила пре десет година потпуно је испуњава, али како каже не размишља да га претвори у професију.

- Сликарством се бавим десетак година и само онда када имам да пренесем нешто на платно. То није нешто што је мени императив, али волим да сликам. То је некако дошло потпуно спонтано без икаквих припрема.

Кад год сам расположена и имам времена бацим се на платно, истиче кроз осмех Снежана.

- Изложба је стварно нешто што је преозбиљно за мене, нека то остане за наше праве уметнике, у свом маниру са осмехом на лицу каже певачица која нема атеље већ слика у свом дому, нарочито у просторијама које имају пуно светлости.

Ту лепо може да види боје, али јој је додатна инспирација када светлост падне на платно.

- Сликам тамо где ми је лепо. То је соба где има много светлости, зовем је сунчана соба. Волим тај део куће, тако да је то неки мој кутак - открива она.

Многим људима је хоби једна врста издувног вентила од свакодневних обавеза и посла. Нарочито када је реч о сликарству, многи га сматрају антистрес терапијом. Међутим, код ње то није случај.

- Сликарство ми не дође као антистрес терапија већ као велико задовољство. Један вентил радости и осамљења у коме налазим извор енергије за неке друге послове. Много волим природу и у томе налазим мир. Инспирацију видим у људима добре енергије, у лепоти, у лепом дану, у неким детаљима који видим на улици и у животу уопште, открива.

Певачица и те како ужива у томе да своје радове поклања ближњима, било да су то чланови породице, пријатељи или познаници.

Прочитајте још: Бол за пријатељем не пролази: Емотивна порука Џаје из Амадеус бенда растужила многе (ФОТО)

- Пријатељима углавном поклањам слике и ономе за кога сматрам да уме цени мој труд и рад. Несматрам да је то од неке велике уметничке важности, али мислим да све оно што изађе из човека може бити уметност уколико он то на прави начин пренесе - рекла је певачица.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas