Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Породица богатија за још једног члана: Марија Микић поново трудна (ФОТО)

Певачица поделила срећне вести

1666591613_marija-mikic.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/маријамикиц
Oglas

Певачица Марија Микић и њен емотивни партнер Јован Пантић чекају друго дете, а лепе вести сада је поделила са пратиоцима на Инстаграму.

Прочитајте још: ПЕСМА коју Мира Шкорић није желела да отпева: Певачица ОТКРИЛА нумеру због које је "чупала косу с главе"

Марија је пре три месеца на свет донела ћерку Ђурђу, која је постала центар света овог пара, а сада ће добити још једну бебу.

Певачица је објавила слику на Инстаграму којом је потврдила наводе да ће ускоро бити бројнији за још једног члана.

- Нема одмора док траје обнова! Још један доказ да се против 7. силе не може! Хтели смо да сачекамо још мало да поделимо најлепше вести, али сте нас данас изненадили, па ево да и ми изненадимо вас! Љубимо вас и волимо! Пантићи +1 - написала је певачица.

Марија је потом огласила за Пинк.рс и изнела детаље трудноће.

- Толико смо се мучили да добијемо Ђурђу, колико сам лекова пила, било је и ружних ствари, успона, падова, да ја стварно нисам очекивала да ћу други пут овако лако остати трудна. Вероватно је онај горе видео како се лепо сналазимо, па ко вели - дај још једно. Али свакоме Бог да онолико колико може да издржи. Ја знам да можемо. Немам трему, али сам врло реална и знам да ће бити јако тешко са две бебе, али спремни смо на то јер већа срећа не постоји - каже Марија и додала:

- Јован је пре него што смо сазнали ишао и причао људима да сам трудна, а ја сам га ућуткивала јер нисам ни слутила, а ни помислила да је то могуће тако брзо. Рекао ми је: "Знам, осећам, сигуран сам"! И тако је и било. Сазнали смо тако што сам се баш пуно прехладила и сумњала сам чак и на корону, па ми је куповао тест за корону у апотеци, неке лекове и, измеђуосталог, тест на трудноћу јер је хтео да докаже своју теорију. И био је у праву. Ја сам била само шокирана, док ми све није дошло до главе (смех).

Певачица открива да ли би сад желела да добије дечака, као и да ли је са Јованом размишљала о именима за нову принову.

- Желела бих само као и првог пута, да све буде како треба, да беба буде жива и здрава, стварно не размишљам о полу. Имам неки осећај да је дечак, али то је само мој осећај, ништа више. Не знамо још увек ништа - закључује Марија Микић за Пинк.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas