Oglas
· · Komentari: 0

PESMA koju Mira Škorić nije želela da otpeva: Pevačica OTKRILA numeru zbog koje je "čupala kosu s glave"

Mira Škorić ispričala detalje koje mnogi nisu znali

1666442588_Foto-Printscreen-YouTube-Mira-Skoric.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Mira Skoric
Oglas

Pevačica Mira Škorić iza sebe ima veoma bogatu karijeru i hitove koji će se dugo slušati. Međutim, njen put nikako nije bio lak. Ona je zbog bolesti zamalo prestala da se bavi muzikom. Uspela je da pobedi bolest i iz nje izađe jača nego ikad.

Mira je otkrila koju pesmu sa albuma 1991. godine uopšte nije želela da otpeva.

"Bilo je to 1991. godine kada su album radili Marina, Futa i Zlaja. Nisam htela da snimim pesmu 'Zašto nosiš prsten moj', čupala sam kosu sa glave. Marina me je ucenila i rekla da ako je ne snimim neću dobiti nijednu pesmu", rekla je Mira u emisiji "Milizam".

Ne voli da priča o bolesti koju je preživela jer joj je taj period bio jako bolan, pa je i logično da ne voli da ga se priseća.

"Tokom cele karijere imala sam ozbiljne lomove. Mene je snašla ta užasna boleština i o tome ne volim da pričam... Teško mi je i samo kada se setim tog perioda kada sam imala četiri operacije na onkologiji, kada mi je život visio o koncu, s pitanjem da li ću ikada moći da pevam, pa sve te medijske pauze koje su išle uz to... Najgore mi je bilo što su mnogi iz mog okruženja, neki mediji, pa čak i prijatelji i kolege mislili ma nema ništa od nje, dosta je i pevala", rekla je Mira.

Pročitajte još: "On me je voleo kada nisam imala ništa": Jovana Jeremić uplakana pričala o BIVŠEM mužu

Smatra da su se mnogi radovali zbog njenog nestanka sa javne scene, međutim, Mira je dokazala da je jača od nedaća koje su je zadesile i imala je dovoljno hrabrosti i snage da se sa njima izbori.

"Imala sam teške borbe, terapije, periode izolacije, a to su strašni lomovi. Snagu sam našla u činjenici da nikada nisam prihvatila bolest. Nikada nisam poklekla, kada je bilo teško pa i najteže, ja sam se dizala i išla napred. Medijske pauze su me mnogo koštale, a svi ti nazoviprijatelji oko mene su se radovali", zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas