Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Породица се не одваја од Бруса Вилиса: "Цене сваки тренутак"

Познати холивдуски глумац соучио се са бројним здравственим проблемима који су довели до тога да је морао да стави тачку на глуму

1670599716_profimedia-0476556568.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Почетком године његова породица поделила је вести о здравственом стању глумца. Њему је дијагностикована афазија, поремец́ај који утиче на нечију способност говора и разумевања језика.

Ментале способности глумца наставиле су да опадају, па је морао да стави тачку на вишедеценијску каријере у Холивуду.

Прочитајте још: Принц Хари: ''Ово је ВЕЛИКА ЉУБАВНА ПРИЧА. Она је жртвовала све да би била са мном, врло брзо након тога ја сам урадио ИСТО'' (ФОТО)

Брусова болест окупила је целу породицу, а иако је са бившом супругом, Деми Мур, увек био у добрим односима, она је сада још присутнија у његовом животу. Деми се одлично слаже и са Брусовом садашњом сурпугом, Емом.

- Они знају да он нец́е бити ту заувек. Цене сваки тренутак. Деми је у сталном контакту са Брусом и Емом“, Она користи сваку прилику да проведе време са њим. Ако није ту поред њега, зове телефоном само да би Брус могао да јој чује глас - рекао је извор, преноси Дејли Мејл.

Прочитајте још: БОРБА ТИТАНА вредна 164милиона долара: Анђелина Џоли није доставила потребне доказе, суд доделио предност Бред Питу

Брус Вилис и Деми Мур заједно имају три ћерке, а са супругом Емом још две, Мејбел (10) и Евелин (8). Није им страно да сви заједно, као породица проводе празнике, а сигурно да ни ова година неће бити изузетак.

- Брус не може много да каже и не чини се да схвата много тога што други говоре. Ема је Емма је његов глас и комуникатор. Постоје дани када виде бљескове старог Бруса, али они су кратки и удаљени. Чини се да им се све више удаљава и то им слама срце. Девојке не могу да замисле Божиц́ без Бруса - додао је исти извор, пише Дејли Мејл.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas