· · Komentari: 0

Porodica se ne odvaja od Brusa Vilisa: "Cene svaki trenutak"

Poznati holivduski glumac součio se sa brojnim zdravstvenim problemima koji su doveli do toga da je morao da stavi tačku na glumu

1670599716_profimedia-0476556568.jpg
Foto: profimedia

Početkom godine njegova porodica podelila je vesti o zdravstvenom stanju glumca. NJemu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na nečiju sposobnost govora i razumevanja jezika.

Mentale sposobnosti glumca nastavile su da opadaju, pa je morao da stavi tačku na višedecenijsku karijere u Holivudu.

Pročitajte još: Princ Hari: ''Ovo je VELIKA LJUBAVNA PRIČA. Ona je žrtvovala sve da bi bila sa mnom, vrlo brzo nakon toga ja sam uradio ISTO'' (FOTO)

Brusova bolest okupila je celu porodicu, a iako je sa bivšom suprugom, Demi Mur, uvek bio u dobrim odnosima, ona je sada još prisutnija u njegovom životu. Demi se odlično slaže i sa Brusovom sadašnjom surpugom, Emom.

- Oni znaju da on neće biti tu zauvek. Cene svaki trenutak. Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom“, Ona koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije tu pored njega, zove telefonom samo da bi Brus mogao da joj čuje glas - rekao je izvor, prenosi Dejli Mejl.

Pročitajte još: BORBA TITANA vredna 164miliona dolara: Anđelina Džoli nije dostavila potrebne dokaze, sud dodelio prednost Bred Pitu

Brus Vilis i Demi Mur zajedno imaju tri ćerke, a sa suprugom Emom još dve, Mejbel (10) i Evelin (8). Nije im strano da svi zajedno, kao porodica provode praznike, a sigurno da ni ova godina neće biti izuzetak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

- Brus ne može mnogo da kaže i ne čini se da shvata mnogo toga što drugi govore. Ema je Emma je njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide bljeskove starog Brusa, ali oni su kratki i udaljeni. Čini se da im se sve više udaljava i to im slama srce. Devojke ne mogu da zamisle Božić bez Brusa - dodao je isti izvor, piše Dejli Mejl.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.