· · Komentari: 0

Potpuna transformacija učesnice Zvezde Granda: Krstinja Todorović smršala 92 KG i otkrila šta sve sme da jede

Pevačica se potpuno transformisala

1666161718_krstinja.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva/Zvezde Granda

Pevačica Krstinja Matanović pre dve i po godine imala je 162 kilograma, a onda je rešila operacijom da smanji želudac i smršala je 92 kilograma Krstinja je drastično je smršala, pa je nedavno morala ponovo da ode na operaciju, ovog puta kako bi joj skinuli višak kože. "Zvezda Granda" priča za Informer da se iznenadila kad je juče stala na vagu, koja je pokazala da ima 70 kila!

Pročitajte još: Težina se ne vraća: Opra Vinfri je pomoću ovog jelovnika smršala preko 20 kilograma

- Imala sam 162 kilograma, a sada imam 70! Volela bih da smršam još samo nekoliko kilograma. Operacije smanjenja želuca i zatezanja kože bile su teške i obe su, hvala Bogu, bile uspešne! Uklonili su mi dosta kože, ne znam tačno koliko, a oporavak je bio težak... Pratila sam savete doktora i zato nije bilo greške. Sada jedem sve, ali mnogo manje, a najviše volim čorbice i voće - priča Krstinja i dodaje da se ne kaje što je išla pod nož: - Nisu lake operacije, ali kada vidim rezultat, zaboravim na sve! Sada, posle dve i po godine i dve zahtevne operacije, postajem svesna koliko sam uradila i koliko sam sada srećnija! Sijam na svakom polju i daj Bože da tako i potraje!

- Imam više samopouzdanja. To je dobro i za moj posao, jer je pored dobrog pevanja važno i da lepo izgledam. Ovo je prvi put da sam objavila sliku u kupaćem kostimu a da nisam imala peškir preko sebe ili da nisam sakrila neki deo tela.

Nakon što je drastično smršala, Krstinja se razvela i vratila devojačko prezime Matanović, ali je ubrzo našla novog dečka!

- Mislila sam da mi se dugo neće desiti nova ljubav, ali osvojio me je momak zbog toga što je poseban i zato što je muškarac u pravom smislu te reči. Iz tog razloga volim da mu pevam pesmu moje koleginice Aleksandre Mladenović "Poseban" - priča pevačica i dodaje da njen momak ne voli medije.

 

- Moj partner nije iz javnog života i njega to ne interesuje. Ako nekad i poželi da bude deo javnosti, ispuniću mu želju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.