Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Потпуни ОБРТ у ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Цеца Ражнатовић уместо Јелене Карлеуше!

Гранд се захвалио Јелени Карлеуши на сарадњи

1630592044_ceca.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Нова сезона “Звезда Гранда” почиње 18. септембра а учеснике и гледаоце на самом старту очекује једно велико изненађење – нова чланица жирија биће Светлана Цеца Ражнатовић!. 

Прочитајте још: Глумица Ања Алач се породила: Весна Чипчић постала бака!

- Сигурни смо да ће Цецина сјајна музичка каријера, искуство и знање које има бити ветар у леђа новим учесницима у овом такмичарском схоw програму. Њено присуство у жирију ће донети једну нову енергију у којој ће уживати и гледаоци и учесници а емисија “Звезде Града” бити гледанија него икад.

Потпуно другачије Звезде Гранда

Поред ове велике новости у саставу стручног жирија, за гледаоце смо припремили још новитета јер ће се променити и добро позната сценографија и у нову сезону улазимо са визуелним идентитетом који одговара најгледанијем схоw програму по свим светским стандардима.

Продукцијски жири и даље ће бити у саставу Саша Поповић као председавајући, Снежана Ђуришић и Александар Милић Мили док ће у у столицама за стручни жири и у овој сезони седети Ана Бекута, Марија Шерифовић, Вики Миљковић, Драган Стојковић Босанац и Ђорђе Давид.

Досадашњој чланици жирија Јелени Карлеуши смо захвални на дугододишњој сарадњи на овом пројекту и свему што је урадила за учеснике, а Гранд продукција остаје кућа у којој је Јелена увек добродошла - стоји у саопштењу Гранд продукције.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas