Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Потресем се и полудим": Алесандра Пријовић о ситуацијама које је највише погађају

Певачица искрено о томе шта је највише погађа

1658251549_aprijovic.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Александра ПРијовић изјавила је да избегава тужне емисије јер се много потресе и заврши у сузама. Потреса је свака људска несрећа, а више од свега дечија туга.

"Ја нисам од оних који треба да гледају тужне емисије, јер сам у стању толико да се изнервирам и да преплачем, зашто је то тако. Онда крене моја прича да бих волела да имам не знам какве милионе да бих свима помогла. Када видим породицу и децу која буквално немају за хлеб много се потресем и полудим, одмах хоћу да идем код њих. Не волим иначе јавно да причам о томе, све што сам урадила и помогла урадила сам да бих се ја осећала боље, тачније да бих била мирна", изјавила је за "Гранд Онлине".

Прочитајте још: Како данас изгледа чувени ЗЕКА МИЛИОНЕР: Водио је један од најпопуларнијих квизова, а више НЕ ЖИВИ У СРБИЈИ (ФОТО)

Са супругом Филипом Живојиновићем добила је сина 2019. године који је потпуно променио њен свет, не кријући колико је чини срећном:

"До скоро није знао да пије на сламчицу, увек онако на флашицу пије сок, и одемо ми у неки ресторан и пошто је видео сокић који обожава, само је почео да вуче, да пије на сламку. Ја сам толико била срећна, као да је урадио не знам ни ја шта. То су те ситнице које ме чине срећном", била је искрена певачица.

Прочитајте још: Она је била чудо од детета и национална икона којој се живот претворио у пакао: Била жртва силовања, комунистичког режима и малтретирања (ФОТО)

Са Филиповом породицом је од самог старта у дивним односима, што је недавно и открила уједном интервјуу:

"Брена и Боба су били дивни према мени и пре везе са Филипом, а посебно сада када смо породица", изјавила је за "Сцандал".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas