· · Komentari: 0

"Potresem se i poludim": Alesandra Prijović o situacijama koje je najviše pogađaju

Pevačica iskreno o tome šta je najviše pogađa

1658251549_aprijovic.jpg
Foto: Ata images

Aleksandra PRijović izjavila je da izbegava tužne emisije jer se mnogo potrese i završi u suzama. Potresa je svaka ljudska nesreća, a više od svega dečija tuga.

"Ja nisam od onih koji treba da gledaju tužne emisije, jer sam u stanju toliko da se iznerviram i da preplačem, zašto je to tako. Onda krene moja priča da bih volela da imam ne znam kakve milione da bih svima pomogla. Kada vidim porodicu i decu koja bukvalno nemaju za hleb mnogo se potresem i poludim, odmah hoću da idem kod njih. Ne volim inače javno da pričam o tome, sve što sam uradila i pomogla uradila sam da bih se ja osećala bolje, tačnije da bih bila mirna", izjavila je za "Grand Online".

Pročitajte još: Kako danas izgleda čuveni ZEKA MILIONER: Vodio je jedan od najpopularnijih kvizova, a više NE ŽIVI U SRBIJI (FOTO)

Sa suprugom Filipom Živojinovićem dobila je sina 2019. godine koji je potpuno promenio njen svet, ne krijući koliko je čini srećnom:

"Do skoro nije znao da pije na slamčicu, uvek onako na flašicu pije sok, i odemo mi u neki restoran i pošto je video sokić koji obožava, samo je počeo da vuče, da pije na slamku. Ja sam toliko bila srećna, kao da je uradio ne znam ni ja šta. To su te sitnice koje me čine srećnom", bila je iskrena pevačica.

Pročitajte još: Ona je bila čudo od deteta i nacionalna ikona kojoj se život pretvorio u pakao: Bila žrtva silovanja, komunističkog režima i maltretiranja (FOTO)

Sa Filipovom porodicom je od samog starta u divnim odnosima, što je nedavno i otkrila ujednom intervjuu:

"Brena i Boba su bili divni prema meni i pre veze sa Filipom, a posebno sada kada smo porodica", izjavila je za "Scandal".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.