Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Потресна исповест Бојана Маровића: Певач отикио непознате детаље из свог живота - "Мој отац се убио"

Певач, Бојан Маровић, се осврнуо на најтеже тренутке у животу, када је са 16 година остао без оца, те поделио да га и даље боли што своје успехе није могао да прослави са њим.

1637917114_bojan-marovic.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / бојанмаровицоффициал
Oglas

Бојан Маровић отворио је душу о тешком одрастању и по први пут испричао да му је отац Дарко преминуо тако што је извршио самоубиство. Он је објаснио да ни након 21 године није успео да се помири са његовом смрћу.

Прочитајте још: СОФИЈА МИЛОШЕВИЋ већ окитила јелку: Манекенка показала делове дома у Мадриду у празничном руху (ФОТО)

- Нисам стигао никад да му кажем толико ствари које бих му рекао. Мислио сам да ћемо бити јако матори кад будемо причали о свему. Мене су моји родитељи добили јако млади, тако да кад сам остао без оца нисам изгубио само тату, већ и пријатеља - започео је Бојан са сузама у очима те појаснио шта се заправо догодило кобног дана:

- Мој отац се убио. То је био тренутак, то није било планирано. Али, ја знам да он то није хтео, то је просто био тренутак слабости. Сви их имамо, кад ти је мука од свега. Кад сам га сахрањивао и спуштао у земљу тада је отишло пола мене. Никад се нисам опоравио од тога. Лаж је да време лечи ране. Не лечи, само то стави негде тамо. Много пута сам долазио на његов гроб и причао шта ме мучи. У почетку се јесам питао зашто и како је дошло до тога да себи одузме живот, али како године иду схватиш то је тако морало бити. Неко би кривио бога, али нема везе он са тим, то је само твоја одлука. Ништа није указивало да би могао да дигне руку на себе, никада. Зато је и био гром из ведра неба када се то догодило, а замисли само како боли након тога. Био сам мало љут неко време, јер сам сматрао да је требало да буде уз мене, али сам му опростио све.

Певач је истакао да му је најтежи тренутак био када је победио на "Сунчаним скалама", али његов отац није могао то да види.

- На фестивалу сам заплакао не зато што сам победио или добио награду, већ што сам видео празно место поред мајке и куме. То ме је развалило. Сишао сам до мајке и плакао као никад у животу. Само сам јој рекао: “води ме одавде, ово није за мене”. И даље то мислим, музика јесте то је једно, али шоубизнис није. Не могу да будем гад и неваспитан, другачије сам баждарен. Моја животна борба тек тада почиње, са 18 година. Морао сам да преузем улогу оца и да се борим са свим неправдама које су ме задесиле. Али сам у међувремену схватио да је живот велика борба и да не можеш другачије него да се бориш. Од оца сам научио да се гард никад не спушта, јер је живот такав. Мораш да покажеш браду, да устанеш и идеш даје - истакао је певач у емисији "Преживели" на К1.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas